The Radioshow

must go on

Zaken doen, handjes geven, visitekaartjes uitwisselen. Maar ook eten, drinken en genieten. Elk jaar was er ergens op de wereld wel een NAB beurs om heen te gaan.

De NAB is de National Association of Broadcasters in de VS. Dat is de belangenorganisatie van de nationale radio en TV, zowel publiek als commercieel. Jaarlijks zijn er over de hele wereld zogeheten NAB conventions en shows. Seminars en beurzen. Bart gaat er sinds 1986 wel elk jaar heen. In de VS of Europa. Enkele highlights...

1986

Bart is voor het eerst in Dallas op de NAB. Daar wordt uiteindelijk de grote deal met JAM gemaakt.

1987

Beurzen bezoeken betekent: lange werkdagen, veel relaties spreken, (nog) geen geld verdienen en uiteindelijk: ontspannen.

Najaar 1987 is de beurs in Washington. V.l.n.r Gaston Starreveld (goedemiddag!!!), Bart van Gogh en Piet van Veen (Tjeerd van Rijn) van Radio Focus.

1991

Bart haalt zeer regelmatig zijn videocamera te voorschijn om van alles te filmen. Dit is een impressie van de NAB radiobeurs in september 1991 in San Francisco. Met oude bekenden...

1993

De beurs is in het convention-center in Dallas. Komt dat effe goed uit. Een onderonsje op de stand JAM met Jon Wolfert. Wie heeft de meest opvallende das om?

1994

Hier filmt Bart DJ Edwin Evers en JAM's Mike Collier, allebei op drums. Freak time!

1999

NAB Seattle 1999. Frank Kok in de bedrijfsstand.

Deel deze pagina