Bart bijna in de

Op zoek naar een Top 40 hit

Het had maar weinig gescheeld, of Bart van Gogh had in de Top 40 gestaan. Of misschien overdrijven we een beetje... Bart zelf hierover:

"In 2008 of 2009 mochten we een reclameliedje maken voor de Remeha Quinta, een nieuw model CV ketel. Met de reclamemanager is toen een nummer geschreven: Quinta Rocks. Dat hebben we naar alle loodgieters gestuurd. We hoopten dat het zou worden opgepikt. Hadden we later kunnen zeggen: het was ook nog een CV-ketel. We hadden toch gehoopt dat het werd opgepiktā€.

Ren Groot: "Ik denk ook dat Bart graag nog eens een hit hadden willen schrijven en op die manier ook een podium had gevonden. Het is en blijft tot in het diepst van zijn wezen vooral een artiest."

Lees hieronder de tekst mee van Quinta Rocks.

Tekst Quinta Rocks Hoe complex is de eenvoud waarmee een spin verstrikt raakt in zijn eigen web. Totaal verloren, in het geluk dat ik gevonden heb. Moeiteloos vol passie, een weldadige pijn zo onzeker te zijn. Als ze nu op me wacht, beleef ik voor eeuwig die eerste nacht. Quinta Rocks, ik voel de warmte tot in m'n ziel. Quinta Rocks, 't is de vlam waarvoor ik viel. Want Quinta Rocks, Quinta Rocks, Quinta Rocks. Woorden zoeken naar zinnen, die het verhaal vertellen dat iedereen kent. Alleen, maar samen, met zo'n gevoel waaraan je nauwelijks went. Ik wil haar voor me winnen, niemand die iets verliest als ze nu voor me kiest. 't Is charisma, 't is schoonheid, ik raak in haar mezelf nog kwijt. Quinta Rocks, ik voel de warmte tot in m'n ziel. Quinta Rocks, het is de vlam waarvoor ik viel. Want Quinta Rocks, Quinta Rocks, Quinta Rocks. Ik weet, ben verdwaald, verdwaasd en zelfs verdoofd. Ik geef haar veel meer dan ik mezelf heb beloofd. De liefde, de aandacht, de trouw die ik verwacht, zal ik koesteren, aanbidden en beantwoorden vannacht. Quinta Rocks, ik voel de warmte tot in m'n ziel. Quinta Rocks, 't is de vlam waarvoor ik viel. Want Quinta Rocks, Quinta Rocks, Quinta Rocks.

Deel deze pagina